terug

Who's Next?

Het is de beleving en de herinneringen!

Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf!

Who's NeXt? is een coverband met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Het brede, zowel Engelstalige als Nederlandstalige, repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van Golden Earring tot Van Morrison tot Michelle Branch.
Meerstemmige zang, melodieuze gitaar-riffs, harmonische keyboard partijen, geweldige saxofoon solo's en een strakke en stevige ritmesectie vormen samen het fundament voor een onvergetelijke avond met lekkere all-time live muziek van de laatste 5 decennia.
"Wij willen mensen bij elkaar brengen om te genieten van topmuziek", en daarom maakt Who's NeXt? van uw feest een KNAL FEEST. Als de band op het podium staat is er maar één doel: het dak moet eraf !

Who's NeXt? bestaat sinds 2008 en bestaat uit 6 enthousiaste en ervaren muzikanten: Ruud op toetsen, gitaar en zang, Robin op gitaar en zang, Milou op saxofoon en samen met Nicole het zangduo van de band, tot slot Sjef op bas en Ben op drums.
Het motto van de band is : "Wij maken muziek voor ons plezier en willen daarmee ons publiek raken en vermaken". Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens hun optredens!

Artiest specificaties

Bruiloften / Nederlandstalig / Pop / Rock / Top40
Regio Sittard

Bezetting

4 stemmige zang, solo gitaar, gitaar, keyboard, saxofoon, trompet, basgitaar, drums